wilujeng sumping ka kami

Fujian Golden Bambu Industry Co., Ltd. didirikeun taun 2011 sareng ngaliput daérah 133.400 méter pasagi. Pabrik ieu aya di kota Nanjing, kota Zhangzhou, propinsi Fujian dimana tempat anu paling saé pikeun pertumbuhan awi. Éta mangrupikeun perusahaan bambu modern sareng perusahaan operasi anu ngagaduhan misi "ngamajukeun prosés panyalindungan lingkungan global sareng ngirangan konsumsi sumberdaya ékologis".

Tim kami ngandung 10 ahli anu didédikasikeun dina konsolidasi pikeun nalungtik awi, 11 désainer luhur, 26 téknik. REBO mangrupikeun nami mérek, éta khusus pikeun nyebarkeun budaya awi tradisional sareng desain hirup anu inovatif. Salaku panyadia decking awi luar, pasar luar negeri nutupan AS, EU, Mideast, Australia, Asia, Amérika Kidul, jst.

  • about (2)
  • about (1)
  • factory111
  • factory9

produk panas

Lantai Luar Bambu Karbonisasi Kuat Sareng Densitasitas

Papan decking awi ngagaduhan seueur ciri: kuat, heuras, kapadetan tinggi, stabilitas tinggi, awét, sareng sajabana ciri sapertos kitu ngajantenkeun matéri populér pisan di dunya. Anu langkung penting, éta mangrupikeun bahan anu ramah lingkungan anu ngirangan motong kai sacara masif, pikeun awi ngagaduhan waktos anu tumuh gancang sareng éta tiasa ngasilkeun deui saatos motong, nanging kai ngagaduhan jaman anu lami pisan tumbuh (langkung ti 25 taun), motong agrésif kai bakal parah ngancurkeun leuweung sareng lingkungan. Éta sababna bahan awi seueur dianggo dina seueur bidang ayeuna.

Diajar
LEUWIH +

Durability Tinggi Slip Tahan Awi Luar Ruangan

Awi ngagaduhan seueur manpaat sareng fitur ékonomis sareng ékologis. Awi mangrupikeun pepelakan anu gancang tumuh di dunya. Éta ramah pisan kana lingkungan sareng ngirangan motong kai anu agrésif. Papan decking awi REBO didamel tina serat awi anu dikomprés sareng diubaran nganggo suhu luhur, karbonisasi jero sareng téknologi mencét panas, anu ngajantenkeun papan tahan lami, lempeng, sesah sareng kuat. REBO decking awi diulas permukaan tahan slip (R10), anu sampurna pikeun barudak, ingon-ingon, sareng anu sanésna.

Diajar
LEUWIH +
  • Perawatan decking awi – tip beberesih sareng perawatan

    Awi mangrupikeun jinis jukut anu kuat anu cocog pikeun ngadamel teras anu atos pisan sareng papan dek. Dek awi ngajantenkeun kebon anjeun katingal alami sareng éndah. Lantai awi beurat luar nganggo bahan awi anu pangsaéna, sareng didamel ngalangkungan téknologi pamrosésan ...

  • kumaha cara masang decking awi

    Lantai awi beurat ogé disebut lantai sutra awi. Éta tina serat awi kualitas luhur sareng dipencét ku sababaraha rébu ton téknologi tekanan tinggi. Pilihan tina jenis awi jenis ieu langkung disaring tibatan di lantai awi biasa. Ieu abdi ...