Tentang Kami

Fujian Golden Awi Industri Co., Ltd.

didirikeun taun 2011 sareng ngaliput luasna 133.400 méter pasagi. Pabrik ieu aya di kota Nanjing, kota Zhangzhou, propinsi Fujian dimana tempat anu paling saé pikeun pertumbuhan awi. Éta mangrupikeun perusahaan bambu modern sareng perusahaan operasi anu ngagaduhan misi "ngamajukeun prosés panyalindungan lingkungan global sareng ngirangan konsumsi sumberdaya ékologis".

pic1

Tim kami ngandung 10 ahli anu didédikasikeun dina konsolidasi pikeun nalungtik awi, 11 désainer luhur, 26 téknik. REBO mangrupikeun nami mérek, éta khusus pikeun nyebarkeun budaya awi tradisional sareng desain hirup anu inovatif. Salaku panyadia decking awi luar, pasar luar negeri nutupan AS, EU, Mideast, Australia, Asia, Amérika Kidul, jst. 

10 ahli

11 désainer luhur

26 teknisi

Naon Anu Urang Laksanakeun?

REBO (Fujian Golden Bambu Industry Co., Ltd) khusus pikeun R&D, produksi, sareng pamasaran strand anyaman decking bambu, lantai, palapis témbok, papan kandang kuda, balok, gabung, pager, sareng sajabina. 

Produk parantos kéngingkeun ampir 100 patén-patén penemuan nasional sareng patén-patén praktis, sareng gaduh Durabilitas Kelas 1, Paké Kelas 4, Réaksi Seuneu Bfl-s1, Formaldehida Émisi E1 standar, persetujuan résistansi slip sareng seueur dianggo di kebon, taman, hotél, sakola, bumi sareng kantor, ngawangun proyek, jst. 

REBO dikhususkeun pikeun optimasi sareng ningkatkeun plank awi, tujuanana pikeun héjo, filsafat anu ramah lingkungan sareng séhat. Kusabab durabiIity anu unggul, kasalametan sareng sipat fisik anu sanés, awi anyaman untai mangrupikeun ngagantian anu hadé sareng alami WPC sareng kai anti-rot tradisional.