Sertipikat

Durabilitas Kelas 1 sareng Nganggo Kelas 4

Durability Class 1 and Use Class 41
Durability Class 1 and Use Class 42

Réaksi pikeun Seuneu (dek)

Reaction to Fire(decking)1
Reaction to Fire(decking)2

Léséd-tahan

Slip-resistance1
Slip-resistance2

FSC

Réaksi kana Seuneu (témbok)

Émisi Formaldehida

FSC
Reaction to Fire(wall)
Formaldehyde Emission