Taros Kami

Fujian Golden Awi Industri Co., Ltd.

Alamat

No 175, National Rd 319, Nanjing High-tech Zone, Zhangzhou, Fujian

Telepon

0086-18150716576

0086-18159608600

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami