produk

Gampang dipasang untaian anyaman awi luar lantai

Pedaran pondok:

Papan decking awi ngagaduhan tékstur awi anu saé pisan sareng masihan tempat luar anu éndah. Sisi panjangna alur, kalayan joist anu leres (tiasa tina logam, kai, awi) set-up, REBO decking tiasa gancang dipasang ku ngagunakeun klip stainless steel sareng sekrup, hiji sisi tiasa digabungkeun sareng joist, anu sanésna samping janten ngahiji sareng dek.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

REBO® ngagunakeun sababaraha prosés unik pikeun ningkatkeun kateguhan, stabilitas dimensi, tahan seuneu sareng daya tahan ka tingkat anu unggul, sareng tetep warna alami na, kalayan tampilan alami tina kayu keras. Papan decking awi ngagaduhan tékstur awi anu saé pisan sareng masihan tempat luar anu éndah. Awi parantos janten salah sahiji bahan wangunan anu paling populér, ngamungkinkeun rupa-rupa gaya, warna, sareng metode panggunaan.

Easy installation strand woven bamboo outdoor flooring (2)

Fitur Produk sareng Aplikasi

REBO untaian anyaman awi mangrupikeun bahan alternatip anu ékologis sareng awét. REBO ngamangpaatkeun prosés anu dipaténkeun unik pikeun ningkatkeun kateguhan, stabilitas dimensi, sareng daya tahan dek dina tingkat anu langkung saé. Suhu ultro-suhu luhur 220 ℃ perlakuan panas ekstrim ngarobih susunan molucular serat awi, pikeun ngajamin jamur, endog cacing sareng nutrisi dileungitkeun sareng dipasihan pangaruh super mothproof, anti korosi sareng anti jamur. Hal ieu seueur dianggo di bumi, hotél, kantor, alun-alun, jalan, sakola, villa, jsb

Easy installation strand woven bamboo outdoor flooring (3)
Easy installation strand woven bamboo outdoor flooring (4)

Rincian Produk

Papan decking awi ngagaduhan tékstur awi anu saé pisan sareng masihan tempat luar anu éndah. Sisi panjangna alur, kalayan joist anu leres (tiasa tina logam, kai, awi) set-up, REBO decking tiasa gancang dipasang ku ngagunakeun klip stainless steel sareng sekrup, hiji sisi tiasa digabungkeun sareng joist, anu sanésna samping janten ngahiji sareng dek. Janten decking tiasa dicekel pageuh. Sistem ieu ngahémat waktos sareng ngirangan biaya tenaga kerja pikeun masang papan dek

Easy installation strand woven bamboo outdoor flooring (5)
Easy installation strand woven bamboo outdoor flooring (7)
Easy installation strand woven bamboo outdoor flooring (6)

Parameter Produk

Spésifikasi 1850 * 140 * 18mm / 1850 * 140 * 20mm
Eusi Uap 6% -15%
4h Sirkulasi Laju Ékspansi Kulub ngagolak ≤10%
Kapadetan 1.2g / cm³

Data Téknis

Item Tés

Hasil Tés

Standar Nguji

Brinell karasa

107N / mm²

EN 1534: 2011

Kakuatan bending

87N / mm²

EN 408: 2012

Modulus élastisitas dina ngabengkokkeun (nilai rata-rata)

18700N / mm²

EN 408: 2012

Awét

Kelas 1 / ENV807 ENV12038

EN350

Anggo kelas

Kelas 4

EN335

Réaksi kana seuneu

Bfl-s1

EN13501-1

Résistansi tahan

(Tés tanjakan baseuh minyak)

R10

DIN 51130: 2014

Résistansi slip (PTV20)

86 (Garing), 53 (baseuh)

CEN / TS 16165: 2012 Tambaksari C

Kualifikasi Produk

Hot pressure (4)

Mesin pamisah

Hot pressure (5)

Mesin anu remove kulit luar sareng jero tina tali awi

Hot pressure  (1)

Mesin Karbonisasi

Hot pressure  (2)

Mesin Pencét Panas

Hot pressure  (3)

Mesin motong (motong papan ageung kana panél)

Hot pressure  (4)

Mesin Sanding

Hot pressure  (5)

Mesin panggilingan

Hot pressure  (6)

Jalur Minyak

Nganteurkeun, Pengiriman sareng Saatos-jasa

Sadaya barang biasana dibungkus ku palét sareng dikirim kana wadah laut.

Produk REBO awi M / D séri ngagaduhan waktos jaminan tilu puluh taun (Padumukan) sareng dua puluh taun (Komérsial). Kanggo inpormasi salengkepna mangga ngahubungi kami.

Hot pressure  (7)
Hot pressure  (8)

FAQ

Q1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami pabrik. Pabrik urang tempatna di Kota Nanjing, Kota Zhangzhou, Fujian
Wilujeng sumping ka pabrik urang.

Q2. Naon jenis bahan produk anjeun?
A: untaian anyaman awi. Mangrupikeun jinis bahan decking.

Q3. Dupi abdi tiasa gaduh conto orderan pikeun panél awi?
A: Leres, wilujeng sumping pikeun naroskeun conto pesanan

Q4. Naon MOQ na?
A: Biasana urang meryogikeun 300 m2

P5. Naha aya produk khusus ngadamel?
A: Leres. Punten ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

Q6. Naon waktos jaminan?
A: Urang nawiskeun jaminan 30 taun pikeun produk.

Q7. Kumaha carana nungkulan éta klaim?
A. Produk kami dilanjutkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng standar pamariksaan kualitas ilmiah. Upami keluhan pelanggan (Padumukan atanapi Komérsial) dihasilkeun dina waktos dua taun ti tanggal pameseran aslina ti kami. kami bakal nyayogikeun hak pikeun ngalereskeun cacad atanapi nyayogikeun produk haratis ka anu mésér aslina, kalebet biaya gaganti lokal tenaga kerja sareng angkutan barang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk