produk

Dek lantai outdoor awi sustainable ramah lingkungan

Pedaran pondok:

Produk awi REBO didamel tina serat awi alami, ngalangkungan 2700 ton prosés panas sareng karbonisasi panas, anu ngajantenkeun papan tahan lami, keras, sareng kuat. Ngadamel awi beuki populer di pasar internasional. Beungeutna mangrupikeun profil gelombang leutik sareng tonggong datar atanapi alur.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Awi luar mangrupikeun awi anu diatur deui. Bahan baku pikeun lantai awi beurat luar nyaéta awi moso anu tiasa diperbaharui, anu ramah lingkungan pisan. Lantai awi beurat luar biasana diolah kalayan suhu panas tinggi sareng tekanan tinggi. Kusabab kitu, kapadetan lantai awi beurat luar langkung luhur tibatan lantai awi biasa sareng lantai kai.

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (8)
Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (9)

Fitur Produk sareng Aplikasi

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (1)

Kelestarian mangrupikeun tujuan ti REBO, ngajantenkeun REBO Awi decking janten kanyataan.

Aya seueur faktor anu beuki seueur jalmi milih produk anyaman untun pikeun gedong sareng hiasan. Fitur utama lantai awi luar nyaéta sapertos bantalan:

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (2)

1) Henteu aya gelut, henteu bengkahna, tahan slip.

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (3)

2) Tahan cai, papan awi REBO diuji dina kaayaan cai sareng dilakukeun Kelas 4, anu cocog pikeun jaba, dina hubungan sareng taneuh sareng cai tawar.

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (4)

3) Teu kapang, teu aya serangga serangga.

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (5)

4) Tahan kana cuaca anu ekstrim sareng iklim anu béda

singli

5) Ramah lingkungan, ngahémat sumberdaya leuweung.

Rincian Produk

Produk awi REBO didamel tina serat awi alami, ngalangkungan 2700 ton prosés panas sareng karbonisasi panas, anu ngajantenkeun papan tahan lami, keras, sareng kuat. Ngadamel awi beuki populer di pasar internasional. Beungeutna mangrupikeun profil gelombang leutik sareng tonggong datar atanapi alur. Panjang standarna 1860mm, lebar standar is140mm, kandelna is18mm. Tangtosna, kandelna tiasa 20mm sareng seueur deui. Éta gumantung kana paménta konsumén.

Environmentally friendly sustainable bamboo outdoor flooring deck (7)

Parameter Produk

Spésifikasi 1850 * 140 * 18mm / 1850 * 140 * 20mm
Eusi Uap 6% -15%
4h Sirkulasi Laju Ékspansi Kulub ngagolak ≤10%
Kapadetan 1.2g / cm³

Data Téknis

Item Tés

Hasil Tés

Standar Nguji

Brinell karasa

107N / mm²

EN 1534: 2011

Kakuatan bending

87N / mm²

EN 408: 2012

Modulus élastisitas dina ngabengkokkeun (nilai rata-rata)

18700N / mm²

EN 408: 2012

Awét

Kelas 1 / ENV807 ENV12038

EN350

Anggo kelas

Kelas 4

EN335

Réaksi kana seuneu

Bfl-s1

EN13501-1

Résistansi tahan

(Tés tanjakan baseuh minyak)

R10

DIN 51130: 2014

Résistansi slip (PTV20)

86 (Garing), 53 (baseuh)

CEN / TS 16165: 2012 Tambaksari C

Kualifikasi Produk

Hot pressure (4)

Mesin pamisah

Hot pressure (5)

Mesin anu remove kulit luar sareng jero tina tali awi

Hot pressure  (1)

Mesin Karbonisasi

Hot pressure  (2)

Mesin Pencét Panas

Hot pressure  (3)

Mesin motong (motong papan ageung kana panél)

Hot pressure  (4)

Mesin Sanding

Hot pressure  (5)

Mesin panggilingan

Hot pressure  (6)

Jalur Minyak

Nganteurkeun, Pengiriman sareng Saatos-jasa

Sadaya barang biasana dibungkus ku palét sareng dikirim kana wadah laut.

Produk REBO awi M / D séri ngagaduhan waktos jaminan tilu puluh taun (Padumukan) sareng dua puluh taun (Komérsial). Kanggo inpormasi salengkepna mangga ngahubungi kami.

Hot pressure  (7)
Hot pressure  (8)

FAQ

Q1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami pabrik. Pabrik urang tempatna di Kota Nanjing, Kota Zhangzhou, Fujian
Wilujeng sumping ka pabrik urang.

Q2. Naon jenis bahan produk anjeun?
A: untaian anyaman awi. Mangrupikeun jinis bahan decking.

Q3. Dupi abdi tiasa gaduh conto orderan pikeun panél awi?
A: Leres, wilujeng sumping pikeun naroskeun conto pesanan

Q4. Naon MOQ na?
A: Biasana urang meryogikeun 300 m2

P5. Naha aya produk khusus ngadamel?
A: Leres. Punten ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

Q6. Naon waktos jaminan?
A: Urang nawiskeun jaminan 30 taun pikeun produk.

Q7. Kumaha carana nungkulan éta klaim?
A. Produk kami dilanjutkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng standar pamariksaan kualitas ilmiah. Upami keluhan pelanggan (Padumukan atanapi Komérsial) dihasilkeun dina waktos dua taun ti tanggal pameseran aslina ti kami. kami bakal nyayogikeun hak pikeun ngalereskeun cacad atanapi nyayogikeun produk haratis ka anu mésér aslina, kalebet biaya gaganti lokal tenaga kerja sareng angkutan barang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk