produk

Daya tahan tinggi slip slip tahan awi

Pedaran pondok:

Papan decking awi REBO® disahkeun pikeun katahanan Kelas 1 (awét pisan) sareng nganggo Kelas 4 (kalayan taneuh sareng / atanapi cai tawar). Éta ngagaduhan ciri anu sami sareng kayu atos. Teu karasa brinell na langkung luhur tibatan kai. Sisi alur ngajantenkeun pamasangan langkung gampang, ku klip stainless steel.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Awi ngagaduhan seueur manpaat sareng fitur ékonomis sareng ékologis. Awi mangrupikeun pepelakan anu gancang tumuh di dunya. Éta ramah pisan kana lingkungan sareng ngirangan motong kai anu agrésif. Papan decking awi REBO didamel tina serat awi anu dikomprés sareng diubaran nganggo suhu luhur, karbonisasi jero sareng téknologi mencét panas, anu ngajantenkeun papan tahan lami, lempeng, sesah sareng kuat. REBO decking awi diulas permukaan tahan slip (R10), anu sampurna pikeun barudak, ingon-ingon, sareng anu sanésna.

High durability slip resistant bamboo outdoor decking (6)

Fitur Produk sareng Aplikasi

Papan decking awi REBO® stabil pisan saatos perlakuan thermo digabungkeun sareng tali awi anu ngajeblag. Perlakuan panas khusus sareng prosés dikomprés ngajantenkeun papan ciri anu tahan luhur paling luhur, anu awét pisan dina iklim anu béda. Bahkan saatos mangtaun-taun, papan awi tetep lempeng, ngantepkeun papan dina warna abu-abu sacara alami, penampilan na tetep stabil. Papan awi REBO® cocog pisan pikeun aplikasi luar, sareng éta seueur dianggo dina dek, lantai luar, teras, teras, balkon, proyek kota, jst.

Rincian Produk

High durability slip resistant bamboo outdoor decking (2)
High durability slip resistant bamboo outdoor decking (3)

Papan decking awi REBO® disahkeun pikeun katahanan Kelas 1 (awét pisan) sareng nganggo Kelas 4 (kalayan taneuh sareng / atanapi cai tawar). Éta ngagaduhan ciri anu sami sareng kayu atos. Teu karasa brinell na langkung luhur tibatan kai. Sisi alur ngajantenkeun pamasangan langkung gampang, ku klip stainless steel. Klip disimpen dina alur sisi-sisina sareng ngaco kana sub joists, janten papan na angger dibereskeun. Kalayan metoda ieu klip-klip henteu katingali pikeun ditingali sareng nunjukkeun tampilan anu saé. Permukaan nyaéta desain profil gelombang badag sareng sirah tiasa datar atanapi sistem T&G.

High durability slip resistant bamboo outdoor decking (5)
High durability slip resistant bamboo outdoor decking (4)

Parameter Produk

Spésifikasi 1850 * 140 * 18mm / 1850 * 140 * 20mm
Eusi Uap 6% -15%
4h Sirkulasi Laju Ékspansi Kulub ngagolak ≤10%
Kapadetan 1.2g / cm³

Data Téknis

Item Tés

Hasil Tés

Standar Nguji

Brinell karasa

107N / mm²

EN 1534: 2011

Kakuatan bending

87N / mm²

EN 408: 2012

Modulus élastisitas dina ngabengkokkeun (nilai rata-rata)

18700N / mm²

EN 408: 2012

Awét

Kelas 1 / ENV807 ENV12038

EN350

Anggo kelas

Kelas 4

EN335

Réaksi kana seuneu

Bfl-s1

EN13501-1

Résistansi tahan

(Tés tanjakan baseuh minyak)

R10

DIN 51130: 2014

Résistansi slip (PTV20)

86 (Garing), 53 (baseuh)

CEN / TS 16165: 2012 Tambaksari C

Kualifikasi Produk

Hot pressure (4)

Mesin pamisah

Hot pressure (5)

Mesin anu remove kulit luar sareng jero tina tali awi

Hot pressure  (1)

Mesin Karbonisasi

Hot pressure  (2)

Mesin Pencét Panas

Hot pressure  (3)

Mesin motong (motong papan ageung kana panél)

Hot pressure  (4)

Mesin Sanding

Hot pressure  (5)

Mesin panggilingan

Hot pressure  (6)

Jalur Minyak

Nganteurkeun, Pengiriman sareng Saatos-jasa

Sadaya barang biasana dibungkus ku palét sareng dikirim kana wadah laut.

Produk REBO awi M / D séri ngagaduhan waktos jaminan tilu puluh taun (Padumukan) sareng dua puluh taun (Komérsial). Kanggo inpormasi salengkepna mangga ngahubungi kami.

Hot pressure  (7)
Hot pressure  (8)

FAQ

Q1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami pabrik. Pabrik urang tempatna di Kota Nanjing, Kota Zhangzhou, Fujian
Wilujeng sumping ka pabrik urang.

Q2. Naon jenis bahan produk anjeun?
A: untaian anyaman awi. Mangrupikeun jinis bahan decking.

Q3. Dupi abdi tiasa gaduh conto orderan pikeun panél awi?
A: Leres, wilujeng sumping pikeun naroskeun conto pesanan

Q4. Naon MOQ na?
A: Biasana urang meryogikeun 300 m2

P5. Naha aya produk khusus ngadamel?
A: Leres. Punten ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

Q6. Naon waktos jaminan?
A: Urang nawiskeun jaminan 30 taun pikeun produk.

Q7. Kumaha carana nungkulan éta klaim?
A. Produk kami dilanjutkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng standar pamariksaan kualitas ilmiah. Upami keluhan pelanggan (Padumukan atanapi Komérsial) dihasilkeun dina waktos dua taun ti tanggal pameseran aslina ti kami. kami bakal nyayogikeun hak pikeun ngalereskeun cacad atanapi nyayogikeun produk haratis ka anu mésér aslina, kalebet biaya gaganti lokal tenaga kerja sareng angkutan barang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk