produk

Strand tekanan panas anyaman papan dek awi

Pedaran pondok:

Beungeut kayu laminasi awi ngagaduhan tékstur alami sareng lempeng. Papan ngagaduhan tékstur awi alami. Salaku tambahan, strukturna benten, sareng pangaruh hiasanna oge benten. Dibandingkeun sareng kai padet umum, kakuatan mékanis tina awi laminasi langkung luhur, sareng koefisien shrinkage langkung alit. REBO decking outdoor diwangun ku awi berkarbonat kandel 18mm, anu parantos diminyakan sareng nganggo klip samping.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Awi anyaman untai didamel ngalangkungan prosés khusus anu nganggo 100% tina Awi Moso, ngajantenkeun langkung sesah sareng langkung awét tibatan awi biasa. it langkung kuat sareng heuras tibatan leuweung. Awi anyaman untai mangrupikeun salah sahiji pilihan lantai paling sesah anu sayogi, langkung sesah tibatan kayu keras tradisional. Sékar anyaman anyaran srand sareng lantai langkung tahan ka uap tibatan lantai awi anu sanés sareng bahan sanésna. REBO decking awi bakal janten pilihan bahan anu saé pikeun anjeun.

Hot pressure strand woven bamboo decking board

Fitur Produk sareng Aplikasi

Hot pressure (1)

Papan awi ngagaduhan diaméter alit, témbok kerung sareng seukeutna ageung, sareng komposisi strukturna bénten pisan sareng kai. Kakuatan sareng kapadetan awi langkung luhur tibatan kayu biasa, ku alatan éta, kakuatan produk papan awi langkung ageung tibatan produk kai biasa. Papan awi ngagaduhan tékstur lempeng sareng lemes, warna saderhana, gampang ngabodaskeun, ngawarnaan sareng karbonisasi. Awi tiasa diolah janten solusi anu hadé pikeun paving area luar sapertos kolam renang, teras, sareng trotoar.

Rincian Produk

Beungeut kayu laminasi awi ngagaduhan tékstur alami sareng lempeng. Papan ngagaduhan tékstur awi alami. Salaku tambahan, strukturna benten, sareng pangaruh hiasanna oge benten. Dibandingkeun sareng kai padet umum, kakuatan mékanis tina awi laminasi langkung luhur, sareng koefisien shrinkage langkung alit. REBO decking outdoor diwangun ku awi berkarbonat kandel 18mm, anu parantos diminyakan sareng nganggo klip samping. Kaopat juru ditancebkeun, janten gampang sareng raoseun jalan dina lantai awi. Sakali dek awi tos aya, papan na tetep rada dipisahkeun sahingga cai na henteu staggi sareng hawa tiasa ngider. Panel luar tina awi ngagaduhan sisina lemes, ukiran ku lapisan non-slip. Éta ogé tiasa dipasang nyalira dina dua sisi.

Hot pressure (2)
Hot pressure (3)

Parameter Produk

Spésifikasi 1850 * 140 * 18mm / 1850 * 140 * 20mm
Eusi Uap 6% -15%
4h Sirkulasi Laju Ékspansi Kulub ngagolak ≤10%
Kapadetan 1.2g / cm³

Data Téknis

Item Tés

Hasil Tés

Standar Nguji

Brinell karasa

107N / mm²

EN 1534: 2011

Kakuatan bending

87N / mm²

EN 408: 2012

Modulus élastisitas dina ngabengkokkeun (nilai rata-rata)

18700N / mm²

EN 408: 2012

Awét

Kelas 1 / ENV807 ENV12038

EN350

Anggo kelas

Kelas 4

EN335

Réaksi kana seuneu

Bfl-s1

EN13501-1

Résistansi tahan

(Tés tanjakan baseuh minyak)

R10

DIN 51130: 2014

Résistansi slip (PTV20)

86 (Garing), 53 (baseuh)

CEN / TS 16165: 2012 Tambaksari C

Kualifikasi Produk

Hot pressure (4)

Mesin pamisah

Hot pressure (5)

Mesin anu remove kulit luar sareng jero tina tali awi

Hot pressure  (1)

Mesin Karbonisasi

Hot pressure  (2)

Mesin Pencét Panas

Hot pressure  (3)

Mesin motong (motong papan ageung kana panél)

Hot pressure  (4)

Mesin Sanding

Hot pressure  (5)

Mesin panggilingan

Hot pressure  (6)

Jalur Minyak

Nganteurkeun, Pengiriman sareng Saatos-jasa

Sadaya barang biasana dibungkus ku palét sareng dikirim kana wadah laut.

Produk REBO awi M / D séri ngagaduhan waktos jaminan tilu puluh taun (Padumukan) sareng dua puluh taun (Komérsial). Kanggo inpormasi salengkepna mangga ngahubungi kami.

Hot pressure  (7)
Hot pressure  (8)

FAQ

Q1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami pabrik. Pabrik urang tempatna di Kota Nanjing, Kota Zhangzhou, Fujian
Wilujeng sumping ka pabrik urang.

Q2. Naon jenis bahan produk anjeun?
A: untaian anyaman awi. Mangrupikeun jinis bahan decking.

Q3. Dupi abdi tiasa gaduh conto orderan pikeun panél awi?
A: Leres, wilujeng sumping pikeun naroskeun conto pesanan

Q4. Naon MOQ na?
A: Biasana urang meryogikeun 300 m2

P5. Naha aya produk khusus ngadamel?
A: Leres. Punten ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

Q6. Naon waktos jaminan?
A: Urang nawiskeun jaminan 30 taun pikeun produk.

Q7. Kumaha carana nungkulan éta klaim?
A. Produk kami dilanjutkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng standar pamariksaan kualitas ilmiah. Upami keluhan pelanggan (Padumukan atanapi Komérsial) dihasilkeun dina waktos dua taun ti tanggal pameseran aslina ti kami. kami bakal nyayogikeun hak pikeun ngalereskeun cacad atanapi nyayogikeun produk haratis ka anu mésér aslina, kalebet biaya gaganti lokal tenaga kerja sareng angkutan barang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk