Warta

Perawatan decking awi – tip beberesih sareng perawatan

Awi mangrupikeun jinis jukut anu kuat anu cocog pikeun ngadamel teras anu atos pisan sareng papan dek. Dek awi ngajantenkeun kebon anjeun katingal alami sareng éndah. Lantai awi beurat luar nganggo bahan awi anu pangsaéna, sareng didamel ku téknologi pamrosésan anu strik. Lantai awi beurat henteu beracun, henteu bau, teguh sareng stabil, sareng tahan ka serangga. Ieu mangrupikeun pilihan anu pangsaéna pikeun tempat di luar, sapertos taman, komunitas, alun-alun, sareng sajabana.
Nanging, lantai awi luar tiasa janten kotor sareng greyish kana waktos. Beberesih sareng perawatan anu leres penting pikeun ngajaga dek sakumaha éndahna.

1. Naha penting pikeun ngalakukeun pangropéa?
Aya seueur faktor anu bakal mangaruhan déwan papan, sapertos daun, sari, ibun, hujan atanapi seueur sinar panonpoé. Kaayaan cuaca anu béda di tempat anu béda gaduh seueur pangaruh kana tampilan papan awi. Dina kaayaan sapertos kitu, papan dek bakal kotor, warna luntur sareng tiasa janten serpihan sareng retakan. Janten penting pisan pikeun ngalakukeun pangropéa pikeun ngajaga dek anjeun dina kaayaan anu saé.

newsimg (2)
newsimg (1)

2. Kumaha carana ngalaksanakeun pangropéa? 
Papan hiasan tina awi, sapertos hiasan kayu atos tropis, perlu dijaga nganggo minyak dasar cai (misal minyak Woca) sahenteuna sataun sakali. REBO nunjukkeun anjeun ngalakukeun pangropéa anu beresih sareng gampang langsung saatos dipasang papan dek, pikeun sababaraha goresan bakal dilakukeun nalika dipasang.
Ieu sababaraha tips pikeun rujukan:
Mimiti, anjeun kedah milih sababaraha alat anu cocog pikeun meresihan papan.

newsimg

1) Ngabersihan papan dek: ngumbah ku cai atanapi nganggo bersih khusus pikeun nyingkirkeun mucedine sareng kokotor teras bersihkeun ku sikat.

singlenews (2)

2) Pastikeun papan dek dina garing sacara alami sareng oléskeun minyak dumasar cai di luar.

singlenews (1)

3) Ngajaga daérah anu dijaga dugi minyak janten garing sacara alami.

singlenews (5)

Ieu kontras warna tina REBO M-series (medium carbonized) sareng D-series (deep carbonized) 

singlenews (4)
singlenews (3)

Pangropéa rutin tina lantai kai awi beurat luar tiasa ngajaga pangaruh keseluruhan peletakan lantai, sareng henteu sesah dijaga. Janten upami anjeun hoyong dek anjeun katingali saé sapertos sateuacanna, pangropéa peryogi pisan. Éta gampang pikeun anjeun, leres? Kanggo inpormasi lengkep, punten kersa ngahubungi kami.


Pos waktos: Mei-07-2021