Warta

kumaha cara masang decking awi

Lantai awi beurat ogé disebut lantai sutra awi. Éta tina serat awi kualitas luhur sareng dipencét ku sababaraha rébu ton téknologi tekanan tinggi. Pilihan tina jenis awi jenis ieu langkung disaring tibatan di lantai awi biasa. Éta mangrupikeun jinis papan jieunan awi anu énggal, nyandak awi salaku bahan baku sareng diolah numutkeun prinsip prosés pabrikan tina kai anu dikombinasikeun deui. Aya opat propil permukaan REBO decking:
1. MF021 / DF021: desain permukaan datar
2. MF121 / DF121: desain permukaan alur gelombang leutik
3. MF321 / DF321: desain permukaan alur gelombang ageung
4. MF621 / DF621: desain permukaan alur leutik
Palanggan tiasa milih gaya anu aranjeunna pikaresep. 

newsimg

Pikeun langkung hadé masang hiasan awi luar, aya sababaraha asesoris anu diperyogikeun: 
1. Joist:salaku basa sateuacan masang decking. Kayu, logam, bahan awi, sadayana henteu kunanaon, naon waé anu anjeun peryogikeun.

2. Klip sareng Sekrup:bahan stainless steel. Pikeun decking clip, REBO nunjukkeun DC05 klip (gambar munggaran), éta langkung kuat dina griping, celah antara dua papan sakitar 6-7mm. Pikeun klip siding, anjeun tiasa nganggo DC06 kami (gambar anu kadua) pikeun tampilan anu saé saatos dipasang.

Clips and Screws (2)
Clips and Screws (1)

3. Saw listrik

Electric-Saw

4. Pita baja  

Steel-Tape

5. Sumanget Tingkat

Rubber-Hammer

6. Palu Karét 

tRubber-Hammer

7. Supir Sekrup Listrik

Electric-Screw-Driver

Persiapan
1. Sateuacan dipasang, mangga jaga produk di tempat garing sareng tempat teduh, hindarkeun sinar panonpoé sareng hujan. 
2. Sateuacan dipasang, bersihkeun tempat damel, pastikeun dasarna datar sareng stabil, solokan lancar sareng sasuai sareng sarat desain konstruksi. 
3. joists kedah dilereskeun dina stabil semén-blok atanapi semén-ubin. Mastikeun lamping decking 1-2 derajat tina tingkat supados héd cai. 
4. Jarak antara joists kedah antara 450 dugi 500mm. Ku dek 1860mm panjang kedah min.5 gabung. 
5. Jarak ti lantai ka handapeun decking kedah 80-150mm. 

Ieu mangrupikeun Guilds Installtion pikeun rujukan:
1. Pamasangan dasar: dua cara pikeun rujukan anjeun 

1) Minimal: Kotak-semén handapeun joists

img

2) Profesional: Anggo gabung dua lapis dina ubin semén pikeun stabilitas jangka panjang 

img2

2. Sirah dihijikeun: REBO decking awi didesain ku létah sareng sirah alur, janten dua papan tiasa disarengan babarengan kalayan gampang pisan.

imgsaiofhauinews

3. Metode Pamasangan Siding: Anjeun tiasa nganggo DC 06 kanggo ngamimitian sareng ngarengsekeun. papan tiasa disatukangeunna gampang pisan.

how to install the bamboo decking (1)

4. Dek kalayan alur simétris dina dua sisi panjang tiasa dilereskeun sasarengan sareng klip DC05 kana joists. Jarak antara papan sakitar 6-7mm saatos dipasang. 

how to install the bamboo decking (2)

Di dieu sababaraha palanggan bakal bingung ngeunaan lolongkrang antara dua papan. Naha kedah aya sababaraha celah alit diantara aranjeunna? Sakumaha dipikanyaho ku urang, pikeun dek luar, bakal aya tingkat ékspansi sareng panyusutan handapeun cahaya panonpoe sareng hujan, janten kedah ngantepkeun sela alit pikeun papan pikeun cocog sareng iklim anu béda.

imgnews (2)
imgnews (3)
imgnews (1)

Kanggo langkung seueur inpormasi, mangga ngahubungi kami ~


Pos waktos: Mei-07-2021