produk

Lantai luar awi berkarbonasi karbonisasi kuat sareng kapadetan

Pedaran pondok:

Kaseueuran papan decking awi REBO diwangun ku 1.86m, 2.2m sareng 2.5m atanapi langkung panjang (6.1, 7.2, 8.2 kaki) papan, sareng panjang anu populér ieu dibéré harga premium. Diantara bujur ieu, 1.86m mangrupikeun standar standar anu pangsaéna sareng nyaéta panjang anu sering dianggo. Ngagunakeun papan anu langkung pondok tiasa ngahémat anjeun dugi ka 25% dina dek.


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Papan decking awi ngagaduhan seueur ciri: kuat, heuras, kapadetan tinggi, stabilitas tinggi, awét, sareng sajabana ciri sapertos kitu ngajantenkeun matéri populér pisan di dunya. Anu langkung penting, éta mangrupikeun bahan anu ramah lingkungan anu ngirangan motong kai sacara masif, pikeun awi ngagaduhan waktos anu tumuh gancang sareng éta tiasa ngasilkeun deui saatos motong, nanging kai ngagaduhan jaman anu lami pisan tumbuh (langkung ti 25 taun), motong agrésif kai bakal parah ngancurkeun leuweung sareng lingkungan. Éta sababna bahan awi seueur dianggo dina seueur bidang ayeuna.

Strong and density carbonized bamboo outdoor flooring (5)
Strong and density carbonized bamboo outdoor flooring (6)

Fitur Produk sareng Aplikasi

Jelas yén kai tropis henteu sual alesan ékologis. Kaleresan nunjukkeun yén REBO® Awal decking Awi nyumponan sagala sarat: Éta diklasifikasikeun dina kelas durability 1 sareng nganggo kelas 4 numutkeun EN350 / EN335, diisi ku kelas seuneu Bfl-s1 numutkeun EN 13501-1. Papan minuhan standar Éropa E1, émisi formaldehida na dina hawa nyaéta 0,05mg / m3 numutkeun EN 717-1. Awi saleresna langkung kuat sareng langkung awét tibatan kai, anu ngajantenkeun bahan wangunan idéal pikeun rohangan luar ruangan sapertos geladak sareng teras.

Strong and density carbonized bamboo outdoor flooring (1)
Strong and density carbonized bamboo outdoor flooring (2)

Rincian Produk

Kaseueuran papan decking awi REBO diwangun ku 1.86m, 2.2m sareng 2.5m atanapi langkung panjang (6.1, 7.2, 8.2 kaki) papan, sareng panjang anu populér ieu dibéré harga premium. Diantara bujur ieu, 1.86m mangrupikeun standar standar anu pangsaéna sareng nyaéta panjang anu sering dianggo. Ngagunakeun papan anu langkung pondok tiasa ngahémat anjeun dugi ka 25% dina dek. Janten tong nyangka yén langkung lami langkung saé. REBO nunjukkeun anjeun nyandak panjang 1,86m, anu populér pisan di dunya internasional. Proses mencét karbonisasi sareng panas unik REBO nyiptakeun dek anu padet, ramah lingkungan, stabil sareng awét. Basa sareng sistem sirah alur nawiskeun metode gabungan anu langkung gampang. Sisi alur tiasa dipasang ku klip stainless steel sareng nunjukkeun tampilan anu saé tanpa ningali klipna.

Strong and density carbonized bamboo outdoor flooring (3)
Strong and density carbonized bamboo outdoor flooring (4)

Parameter Produk

Spésifikasi 1850 * 140 * 18mm / 1850 * 140 * 20mm
Eusi Uap 6% -15%
4h Sirkulasi Laju Ékspansi Kulub ngagolak ≤10%
Kapadetan 1.2g / cm³

Data Téknis

Item Tés

Hasil Tés

Standar Nguji

Brinell karasa

107N / mm²

EN 1534: 2011

Kakuatan bending

87N / mm²

EN 408: 2012

Modulus élastisitas dina ngabengkokkeun (nilai rata-rata)

18700N / mm²

EN 408: 2012

Awét

Kelas 1 / ENV807 ENV12038

EN350

Anggo kelas

Kelas 4

EN335

Réaksi kana seuneu

Bfl-s1

EN13501-1

Résistansi tahan

(Tés tanjakan baseuh minyak)

R10

DIN 51130: 2014

Résistansi slip (PTV20)

86 (Garing), 53 (baseuh)

CEN / TS 16165: 2012 Tambaksari C

Kualifikasi Produk

Hot pressure (4)

Mesin pamisah

Hot pressure (5)

Mesin anu remove kulit luar sareng jero tina tali awi

Hot pressure  (1)

Mesin Karbonisasi

Hot pressure  (2)

Mesin Pencét Panas

Hot pressure  (3)

Mesin motong (motong papan ageung kana panél)

Hot pressure  (4)

Mesin Sanding

Hot pressure  (5)

Mesin panggilingan

Hot pressure  (6)

Jalur Minyak

Nganteurkeun, Pengiriman sareng Saatos-jasa

Sadaya barang biasana dibungkus ku palét sareng dikirim kana wadah laut.

Produk REBO awi M / D séri ngagaduhan waktos jaminan tilu puluh taun (Padumukan) sareng dua puluh taun (Komérsial). Kanggo inpormasi salengkepna mangga ngahubungi kami.

Hot pressure  (7)
Hot pressure  (8)

FAQ

Q1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami pabrik. Pabrik urang tempatna di Kota Nanjing, Kota Zhangzhou, Fujian
Wilujeng sumping ka pabrik urang.

Q2. Naon jenis bahan produk anjeun?
A: untaian anyaman awi. Mangrupikeun jinis bahan decking.

Q3. Dupi abdi tiasa gaduh conto orderan pikeun panél awi?
A: Leres, wilujeng sumping pikeun naroskeun conto pesanan

Q4. Naon MOQ na?
A: Biasana urang meryogikeun 300 m2

P5. Naha aya produk khusus ngadamel?
A: Leres. Punten ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

Q6. Naon waktos jaminan?
A: Urang nawiskeun jaminan 30 taun pikeun produk.

Q7. Kumaha carana nungkulan éta klaim?
A. Produk kami dilanjutkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng standar pamariksaan kualitas ilmiah. Upami keluhan pelanggan (Padumukan atanapi Komérsial) dihasilkeun dina waktos dua taun ti tanggal pameseran aslina ti kami. kami bakal nyayogikeun hak pikeun ngalereskeun cacad atanapi nyayogikeun produk haratis ka anu mésér aslina, kalebet biaya gaganti lokal tenaga kerja sareng angkutan barang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Kategori produk