produk

Panel fasad témbok bahan awi anu kuat sareng lempeng

Pedaran pondok:

Awi mangrupikeun bahan anu awét pisan pikeun panutup façade. Papan pelapis awi anu saé sareng katingalna saé. Panel pelapis témbok awi REBO® parantos nampilkeun kelas C tahan seuneu, anu hartosna dewan henteu gampang kabakar. Aya sababaraha manpaat bahan pelapis awi:


Detil Produk

Tanda Produk

Bubuka Produk

Kayu awi loba dipaké dina konstruksi sareng di jero rohangan, sareng dibagi kana awi jero rohangan sareng awi luar numutkeun lokasi aplikasina anu utami. Numutkeun kana tempatna, éta biasana dianggo pikeun témbok, lantai sareng langit-langit anu ditunda. Kandel utama témbok nyaéta 12mm sareng 18mm. Panel témbok awi beurat mangrupikeun produk anu didamel ku pangubaran permukaan khusus dumasar kana papan awi beurat luar.

Strong and straight bamboo material wall façade panel (4)

Fitur Produk sareng Aplikasi

Pelapis témbok awi mangrupikeun produk anu diperpanjang tina awi anyaman untai, anu ngagaduhan ciri anu lengkep, nyaéta kapadetan tinggi, super kuat, karasa pisan, émisi formaldehida rendah (standar Éropa E1). Panel témbok awi ngagaduhan panyusutan garing anu garing sareng tingkat pembengkakan, henteu gampang dibentuk, anti korosi, tahan cai sareng tahan hawa. Éta ngagaduhan stabilitas anu kuat, sareng parantos lulus tés masak 72 jam. Hal ieu loba dipaké dina hiasan témbok villa, hotél sareng klub. Panel témbok awi beurat ogé kasohor pisan dina hiasan taman pribadi, pikeun ciri anu ramah lingkungan, séhat.

Strong and straight bamboo material wall façade panel (5)

Rincian Produk

Awi mangrupikeun bahan anu awét pisan pikeun panutup façade. Papan pelapis awi anu saé sareng katingalna saé. Panel pelapis témbok awi REBO® parantos nampilkeun kelas C tahan seuneu, anu hartosna dewan henteu gampang kabakar. Aya sababaraha manpaat bahan pelapis awi:

Strong and straight bamboo material wall façade panel (1)

1) Penampilan alami sareng éndah

Strong and straight bamboo material wall façade panel (2)

2) Pisan awét, stabil sareng kuat

3) Seuneu tahan (Kelas B)

Strong and straight bamboo material wall façade panel (3)

4) Very lempeng tur awét

Parameter Produk

Spésifikasi 1850 * 140 * 18mm / 1850 * 140 * 20mm
Eusi Uap 6% -15%
4h Sirkulasi Laju Ékspansi Kulub ngagolak ≤10%
Kapadetan 1.2g / cm³

Data Téknis

Item Tés

Hasil Tés

Standar Nguji

Brinell karasa

107N / mm²

EN 1534: 2011

Kakuatan bending

87N / mm²

EN 408: 2012

Modulus élastisitas dina ngabengkokkeun (nilai rata-rata)

18700N / mm²

EN 408: 2012

Awét

Kelas 1 / ENV807 ENV12038

EN350

Anggo kelas

Kelas 4

EN335

Réaksi kana seuneu

Bfl-s1

EN13501-1

Résistansi tahan

(Tés tanjakan baseuh minyak)

R10

DIN 51130: 2014

Résistansi slip (PTV20)

86 (Garing), 53 (baseuh)

CEN / TS 16165: 2012 Tambaksari C

Kualifikasi Produk

Hot pressure (4)

Mesin pamisah

Hot pressure (5)

Mesin anu remove kulit luar sareng jero tina tali awi

Hot pressure  (1)

Mesin Karbonisasi

Hot pressure  (2)

Mesin Pencét Panas

Hot pressure  (3)

Mesin motong (motong papan ageung kana panél)

Hot pressure  (4)

Mesin Sanding

Hot pressure  (5)

Mesin panggilingan

Hot pressure  (6)

Jalur Minyak

Nganteurkeun, Pengiriman sareng Saatos-jasa

Sadaya barang biasana dibungkus ku palét sareng dikirim kana wadah laut.

Produk REBO awi M / D séri ngagaduhan waktos jaminan tilu puluh taun (Padumukan) sareng dua puluh taun (Komérsial). Kanggo inpormasi salengkepna mangga ngahubungi kami.

Hot pressure  (7)
Hot pressure  (8)

FAQ

Q1. Naha anjeun pabrik atanapi perusahaan dagang?
A: Kami pabrik. Pabrik urang tempatna di Kota Nanjing, Kota Zhangzhou, Fujian
Wilujeng sumping ka pabrik urang.

Q2. Naon jenis bahan produk anjeun?
A: untaian anyaman awi. Mangrupikeun jinis bahan decking.

Q3. Dupi abdi tiasa gaduh conto orderan pikeun panél awi?
A: Leres, wilujeng sumping pikeun naroskeun conto pesanan

Q4. Naon MOQ na?
A: Biasana urang meryogikeun 300 m2

P5. Naha aya produk khusus ngadamel?
A: Leres. Punten ngahubungi kami pikeun langkung jelasna.

Q6. Naon waktos jaminan?
A: Urang nawiskeun jaminan 30 taun pikeun produk.

Q7. Kumaha carana nungkulan éta klaim?
A. Produk kami dilanjutkeun dina sistem kontrol kualitas anu ketat sareng standar pamariksaan kualitas ilmiah. Upami keluhan pelanggan (Padumukan atanapi Komérsial) dihasilkeun dina waktos dua taun ti tanggal pameseran aslina ti kami. kami bakal nyayogikeun hak pikeun ngalereskeun cacad atanapi nyayogikeun produk haratis ka anu mésér aslina, kalebet biaya gaganti lokal tenaga kerja sareng angkutan barang.


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami